Hogyan tudom a telefonom OS. - ét updatelni, ha nem kapcsol be? [Sony Xperia XA 2016)
Na szóval, sikeresen behalt a telefonom ma, utána olvastam, hogy mi is okozhatja ezt. Azt olvastam, hogy ha nincs updatelve, az is okozhatja a problémát. Nos, eszembe jutott, hogy kb. fél hónapja megjelent egy olyan pop-up üzenet, hogy updateljem a Sony eszközöm rendszerét, de Én kihagytam ezt, aminek most szívom a levét.
Szeretnék tippet, segítséget kérni azoktól, akik tudnak valamit ezzel kapcsolatban, mivel nekem ez az első eset, hogy így megszívtam egy update kihagyásával, olykor ez már a sokadik szerencsétlenségem az életben.
Az gáz, ha nekem még az sem jön be?
Egyszer berezeg, utána 3 másodperc után meg 3x egymás után, utána semmi.
Ha az update ("flash") módba be tudod nyomni, akkor nyert ügy, pc-ről tudod frissíteni és meggyógyulhat.
A Sony Xperia companion progit kell telepíteni és kikapcsolt állapotban a telót egy bizonyos gombkombinációval flash módban tudod csatlakoztatni a pc-hez és onnantól a companion csinálja a dolgát.
A fent említett probléma megoldások egyike sem segített.
Valószínűleg akkor vagy a kora miatt halt be, vagy pedig valami más miatt.
Azért köszönök minden segítséget.
#1 rosszul írja.
Bekapcsológomb + Hangerő le gombbal próbálkozz.
A Bekapcsológomb + Hangerő fel a bootloadert hozza be, ilyenkor kiírja, hogy "Bootloader: ON" illetve kiírhatja azt is, hogy "FRP Lock: ON".
Már mindegy, régi volt a teló, a kora miatt halt be.
Azért köszönök mindenféle segítségnyújtást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!