Foxpost csomagolás ?
Figyelt kérdés
Foxpostnál, ha csomagot adok fel akkor miben csomagolhatom el a cuccot ? Ugye az oldal merevfalu dobozt mondd de zsákba is belerakhatom a cuccot ?2023. ápr. 19. 17:13
1/3 anonim válasza:
Én automatába küldtem már kukászsákba cuccot, nyilván nem törékeny dolgot, semmi probléma nem volt a címzett megkapta.
Szerintem ha nem törékeny és a zsákra rálehet rakni a címzést akkor jó.
2/3 anonim válasza:
Az a gond a zsákkal, hogy hamar kiszakad - főleg a vékony kukászsák és el tud akadni. A szortizoró gépeken átküldött csomagok súrlódnak a gépekhez, egymáshoz. Kiszakad.
Ha mégis lágy csomagolóanyagot választasz akkor az erős és vastag legyen és ne legyen rajta ráncosodás. Legyen a csomag jól megtömve és tekerd körbe ragasztószalaggal. Hogy még véletlenül se tudjon elakadni a gépeken, szalagokon.
3/3 anonim válasza:
Én karácsony előtt segítettem egy webshopba csomagolni és ott amikor kifogytunk a kartonokból, pontosabban már kevés volt és azoakt a törékenyebb dolgokra tartogattuk akkor a kukászsákos megoldást alkalmaztuk. Akkor annyit mondott nekem a tulaj hogy úgy pakoljam össze a termékeket hogy szorosan egymáshoz jól tekerjem be fóliával azzal a pukkasztóssal aztán lehet zsákolni és ha bezsákoltam akkor az egész zsákot tekerjem össze átlátszó ragasztó szalaggal úgy hogy szép sima legyen és arra mehet rá majd a cím meg minden. előtte egyeztetett a foxpost cég egyik dolgozójával és tőle kapta ezt a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!