Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen bakelit lemezlejátszót...

Milyen bakelit lemezlejátszót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értek ehhez, tehát amit csak tudtok az ilyenről, kérlek írjátok le. Ár érték minőségben a legjobbat szeretném.

Anesok Retro Turnable record player A6, erről esetleg vélemény?

2023. ápr. 14. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, mi az az Anesok, mert még soha nem hallottam róla.

Az viszont biztos, hogy a minőségnek még a közelében sincs...

Lemezjátszót újonnan százezer forint alatt ne akarj venni, ha minőséget akarsz - ha pedig a legjobbat, akkor nyugodtan számolj milliós összegekkel.

Egy valamit tarts szem előtt: ami mindenre jó, az semmire sem jó. Ha van benne bluetooth, hangszóró, kávéfőző, űrkomp és repülőgépanyahajó, akkor nyugodtan felejtsd el.

Vagy azt felejtsd el, hogy a legjobbat akarod.

2023. ápr. 14. 20:32
 2/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Anesok Retro Turnable record player A6, ez valami keramikus hangszedővel szerelt szerkezet, 15 ezres forint kategóriában.

Nem vagyok az értelmetlen Hifi-hajhászás híve, azoknak az embereknek valami baj van a fejében, akik horribilis összegeket költenek erre.

Viszont van egy minimum, illetve van a gagyi fogalma. A keramikus hangszedős lemezjátszókat (tévesen "kristálynak" nevezett) régen is csak esztergának csúfoltuk.

Legyen minimum mágneses hangszedője, magam részéről ennél jobban nem is érdekelt a dolog.

2023. ápr. 14. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik.
2023. ápr. 14. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Audio-Technica AT-LP60XBT
2023. ápr. 15. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!