Ki mit tud arról, hogy a Scharfer tápegységek milyenek? Kinek milyen tapasztalata van róla?
A tűzoltókhoz kell fordulni!
Egyébként pedig nem szabad felügyelet nélkül hagyni bekapcsolt állapotban. Ha nem vagy otthon, vagy alszol, akkor ki kell húzni. Legalább ennyi esze lehetne mindenkinek.
Hivatalos (forgalmazói) oldal:
"Novo Digital Kft.
Tatai út 95.
1142 Budapest, Hungary"
[link] #contact
a domainregisztrációs adatok is erre utalnak:
szóval magyar forgalmazó, nem német.
A mögötte levő cég oldala:
Mean Well (ők már egy tajvani OEM gyártó, tehát ők tervezik, fejlesztik a tápegységeik elektronikáját, nem csak "dobozolnak"):
tápegységeket forgalmaz.
"Made in China"
[link] wp-content/uploads/2023/02/SCH-18-1-2-1447x2048.jpg
Ezeket az infókat én is megtaláltam a neten. Ilyen oldalakat bárki létrehozhat és írhat bármit, de sajnos a leírtakat nem támasztja alá semmilyen dokumentum.
A MeanWell ilyen típusokat nem gyárt, ezt pedig korábbi tapasztalatokból tudom. Nem is értem, hogy kerül képbe a Mean Well, amikor Scharfer hitelességéről beszélünk?!
Lényegében a végeredmény az, hogy a Scharfer- t a Jinbo gyártja, de némelyik eladó német gyártmánynak mondja vagy éppen neki sincs fogalma arról, hogy mit árul.
Sajnos az eddigi infók alapján jobbnak látom nem megvenni ezt Scharfer tápegységet.
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!