Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Facebook-on láttam ennek a...

Facebook-on láttam ennek a hirdetését elvileg egy csomó hozzászólással, de a hozzászólások nem látszottak, miért? És egy csomó röhögő fejecske volt, vajon miért?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 10. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ez egy bullshit, elég csak megnézni a többi termékeket. Ki az a hülye, aki 60.000Ft-ot enged egy 88 ezres termék árából?

Ha megveszed, max egy hamisítványt fogsz kapni, rosszabb esetben egy lapot, rajta egy mosolygós fejjel és egy köszönjük, hogy átb@szhattunk felirattal.

2023. ápr. 10. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1200W és 12-14 órát bír az akkumulátor? Hajjaj... valakik a matematikával hadilábon állnak. :D
2023. ápr. 10. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dropship oldal
2023. ápr. 10. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne.
2023. ápr. 10. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahol olyan menüpont van hogy "Kapcsolatba lépni" és semmilyen elérhetőség nincs, ott már nincs mit kérdezni.

Egyébként azt nem értem, hogy esténként ilyen emberek hada keresi hogy szivathatná meg magát minél alaposabban ...

Azon gondolkodom, én is nyitok egy ilyen oldalt. Termék se kell hozzá, csak egy bankszámla ahova utalnak.

2023. ápr. 10. 23:43
 6/8 A kérdező kommentje:
De hogy lehetnek ilyen oldalak? Ha valaki bejelenti vagy feljelenti, akkor nem tesz valami hatóság valamit ilyenkor?
2023. ápr. 11. 01:40
 7/8 A kérdező kommentje:
És a mésik, én Facebook hirdetést még soha nem vettem komolyan, nem ilyen az összes?
2023. ápr. 11. 01:40
 8/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Szokásos átverős / adathalász hanták, gépi fordítással.

[link]

9 hónapja létező domain, amit senki nem ismer, nincsenek forgalmi adatok az üzletről. Jelenleg nincs rá panasz a neten, ha jól látom, mert valószínűleg pihentették egy ideig. De majd lesz panasz is, utána megszűnik, visszatérnek sokadszor, más néven.

Megéri nekik, mert mindig vannak rászedhető balekok, akik ismeretlen helyekről rendelnek, ahol az üzlet földrajzilag nem beazonosítható, telefonon el nem érhető.

2023. ápr. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!