Hogy tudom kikapcsolni facebookon azt a lehetőséget, hogy az ismerőseim lássák a különböző posztokhoz írt hozzászólásomat?
Sehogy. Nyilvános posztokhoz írsz megjegyzést vállald az arcot. Adatvédelmi szempontból talán, de nem tudom van rá opció, hogy ne kínálja fel nekik, de ha részletesen lenyitják a megjegyzéseket látni fogják.
Név nélkül könnyű beszélni, mi?
Nem lehet kikapcsolni. Én oda jutottam,hogy regisztráltam egy kamu profilt és azzal írok mindenhova. Egyre kevésbé használom a facebookot.
Egy időben mindig amikor találkoztam valakivel elkezdett magyarázni,hogy láttam miket irtál. Én meg azt sem tudtam miröl beszél. Undorító egy valami..
A publikus post alatti kommentek publikusak. Mivel az eredeti post 'adatkezeloje' nem te vagy, hanem a postolo, igy aztan a kommentjeid lathatosagat nem tudod korlatozni.
Amugy ha nem vallalod az ismeroseid elott a velemenyedet vagy az erdeklodesi korodet, az helybol problemas, elgondolkodtal mar rajta hogy feltetlenul kell-e ennyi es ilyen ismeros?
Szerintem is undorító a jelenlegi működés.
Az előző válaszolóknak: ha írok egy kommentet pl a H. V. G. egyik postja alá, akkor igen, tudomásul veszem, hogy az nyilvános és bárki, aki a H.VG adott posztját megnézi, hozzászólásait olvassa, az látni fogja az enyémet is.
DE!!
A kedves Face miért dobja ki a kommentemet direktben az ismerőseim idővonalára?
Az én esetemben az a helyzet, hogy főként azt nem szeretném, hogy apám lássa némely kommentemet, például az eltérő politikai vélekedés miatt. Arra esély sincs, hogy ő egy kicsit is ellenzéki oldalt olvasson. Viszont ha én írok egy kommentet egy ilyen ellenzéki oldalhoz, bedobja az ő idővonalára, sőt, még esetleg be is csippan a telefonja.
De még ezer meg egy ilyen témát fel tudnék sorolni....
Egy időben lájkolgattam egy vasúttal foglalkozó oldal fényképeit. Visszahallottam, hogy látják, hogy kedvelem a mozdonyokat... Miiiiiéééért kell bedobni az ő idővonalukra, hogy lájoltam ezt és ezt?
Az a gond, hogy rengeteg tematikus, érdekes oldal és csoport van, ezért sajnos megéri használni a face-t.
Ráadásul ma már a fórumok sem feltétlen pörögnek úgy, mint régen, 2010 körül, előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!