Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Infralámpa nem tesz rosszat a...

Infralámpa nem tesz rosszat a bőrnek?

Figyelt kérdés
Vettem egy infralámpát, mert az arcüregemet kell melegíteni. Azt szeretném kérdezni, nem lesz e bajom tőle, ha melegítem magam?

2023. ápr. 1. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Az infralámpa csodákra is képest. Én a fájó ízületeimet kezelem vele, vagy amikor arcüregyulladásom van. Csak arra kell figyelni, hogy ne órákig csináld, és ne legyen tűzforró, mert megéghetsz.
2023. ápr. 1. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Konkrétan semmit nem csinál. Ennyi erővel a lámpát is felkapcsolhatod a szobában, ugyanaz lesz a hatás.
2023. ápr. 1. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Arra nem gondoltál még, hogy az orvosok pontosan tudják, miért kell melegitíteni az arcüreget? Ezért írták fel az infralámpát.

Persze te okoskodhatsz, meg kitalálhatsz kifogásokat, hogy mi lesz a szépséges bőröddel... (amit egyébként a hő nem károsít).

De ha nem tartod be az orvos ajánlásait, visítva fogsz a dokihoz meni.

Aztán a doktorbácsi fog egy tűt, és átkalapálja az orrcsontodon, hogy leeressze az időközben felgyülemlett gennyet.

Ha érdekel, az a kalapálás, és amikor átütik az arcüregedet rendkívül kellemetlen dolog. De ez innentől nem elektronikus eszközök és nem bőrgyógyászati kérdés.

Visítani és ordítani fogsz.

Még hogy a szép bőröd....

2023. ápr. 1. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Megsúgom neked, hogy a hagyományos villanykörte is melegít, ha közel tartod hozzá az arcodat.
2023. ápr. 1. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Okés kedves 4-es, igazad van, a hagyományos izzó is melegít. Sőt, mindkettő a betáplált energia 99 százalékát hővé alakítja.

És a Hő a fontos.

De azt nem értetted meg, hogy az infralámpa nem véletlenül piros, (hogy ne világítson, csak melegítsen, mint állat), és nem értetted meg, hogy a kérdező valószínűleg arcüreggyulladás, és szép bőr közt hezitál.

2023. ápr. 1. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Még egy apróság:

Fiú vagyok

2023. ápr. 1. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem ér hozzá az arcod, nem lesz semmi baja.

3. neked valami pszichológiai problémád van? Miért ne féltené az arcát? Inkább csúfítsa el magát egy életre, mint egy arcüregöblítés? Te melyiket választanád, ha ez egy létező dilemma lenne?(persze nem az) Miért kell horror sztorival rémisztgetni, ha a válasz annyi, hogy nem lesz semmi baja a lámpától?

2023. ápr. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!