Jól gondolom, hogy nem érdemes megvenni kéz alatt újonnan se egy ip kamerát, mert azt ha egyszer feltelepítik egy programra, telefonra azt követően bárhova is van más routerre feltelepítve láthatja az aki előtte feltelepítette bárhova?
És az senkinek nem probléma, hogy véletlenszerű serial numberrel így lehet kémkedni?
Meg most őszintén? 2023 ban a biztonságtechnika még nem találta fel a jelszót? Vagy van pár magyar aki szerint a jelszó felesleges és nem változtatta meg. :D
Régebben én is kipróbáltam, hogy valóban lehet kémkedni azok után akik NEM változtatják meg az alap JELSZÓT.
"Érdekes, nálunk kétféle kamera van, de nem kértek jelszavat beüzemeléskor, használatkor, csak és kizárólag a wifi jelszó kellett!!"
Sokféle kamera volt már a kezeim között, többek közt ICSEE is. Tisztán emlékszem, hogy beüzemeléskor kért jelszót. Majdnem pontosan ugyanilyen felülete van az appnak: [link]
Természetesen először a wifi jelszót kéri, hogy egyáltalán tudjon csatlakozni a hálózathoz: [link]
"Ez pedig végképp röhej. Nálunk négy családtagnak más profilja van és társítva vannak mindegyikhez a kamerák."
Ezért írtam, hogy a "legtöbb kameránál", mert nem mindegyiknél. Az én TP-Link kameráimat például egy időben csak egy profilhoz lehet társítani.
És itt van az útmutató, amit én is használtam: [link]
Itt konkrétan a 7-es pont az, amikor kéri a jelszót a kamerához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!