Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ügyfélkapun be lehet ilyet...

Ügyfélkapun be lehet ilyet állítani vagy el lehet ilyet intézni?

Figyelt kérdés
Hogy vagy ügyfélkapun vagy emailben kapjak értesítést minden hivatalos szervtől ha hogy ne postán kapjak meg hivatalos papírt hanem elektronikusan? Van ilyen?
2023. márc. 25. 19:49
 1/8 anonim válasza:
Igen, be lehet állítani.
2023. márc. 25. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Amit postán kell küldeni, azt postán fogod megkapni továbbra is. És az elektronikus értesítéseket pedig hiába várnád a postaládába. A kettő nem keverhető.
2023. márc. 25. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
2es nem érte hogy mire gondolok de az első válaszolónak köszönöm
2023. márc. 25. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Érted"
2023. márc. 25. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:

De értem.

Okmány ertesítést tudod beállítani amiről egyébként nem kapnál levelet, illetve az adózással kapcsolatos figyelmeztetést, amit szintén nem kapsz levélben.

A tőbbi marad postai úton.

2023. márc. 26. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, vannak bizonyos hivatalos szervek, akikkel fel lehet venni a kapcsolatot e-papír segítségével. Ha ilyenformán írsz nekik, akkor ott fognak neked válaszolni. Én pl. a gyámhivatallal - a testvérem okán - e-papír útján levelezek. De ha sima levélben írnék nekik, akkor ők is papíralapon válaszolnak.

Ha itt belépsz

[link]

akkor látod, hogy kikkel és milyen úton veheted fel a kapcsolatot. A lista folyamatosan bővül.

2023. márc. 26. 09:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2023. márc. 26. 10:00
 8/8 A kérdező kommentje:
E-posta segítségével sem tudok ilyet beállítani hogy ott nézzem meg az összes hivatalos levelet?
2023. márc. 26. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!