Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki airpods kérdésében tud...

Valaki airpods kérdésében tud segíteni?

Figyelt kérdés
Még születés naponta kaptam egy márkás airpods-ot aminek természetesen nagyon örültem mert már régóta szerettem volna. Jól szólt meg minden de egy idő után a sajnos lemerült és nem csatlakozott így feltöltöttem majd megint megpróbáltam rácsatlakoztatni a telefonomra de nem ment így ijraindítottam (az airpods-ot). Szóval miután újra indítottam akkor végre működött viszont a hangja olyan halk volt hogy kompletten nem tudtam használni. Sok mindent kipróbáltam de nem műkszik. Így azóta is csak este tudom használni mert csak akkor hallok bármit is ha olyan csönd van mint mikor alszik a família. Valaki tudna segíteni? Valami trükk vagy valami tipp, esetleg tanács ami működhet??

#telefon #kütyü #fontos #AirPods #Nem működik :(
2023. márc. 24. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

ezt csináld meg:

[link]

miért hagytad lemerülni?

2023. márc. 24. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!