Ebben az éjjeli világításban valami kiment nem világít többé.De gondolom a fényérzékelője még müködik.Csak azt nem tudom melyik lenne az?Illetve fel lehet e használni normál 230V-os világításhoz? files.fm/u/bb82ne45e#/view/kufjwawjh
Ha kioperálod a fényérzékelőt, van róla elgondolásod, hogy miképp kötöd majd rá a te 230 voltos lámpádra? Vagy valami mágiát fogsz használni hozzá?
Tudod egyáltalán, mi fán terem az elektromosság? Legalább egy kirchoff törvént ismersz, ha már a fényérzékelő beazonositásához is segitségre van szükséged?
Én azt mondom, hagyd a fenébe az egészet.
Középső a PIR-szenzor, jobbra látszik a fotocellás fényérzékelő (fotoellenállást szoktak szoktak ilyeneknél használni.
Mert én meg tudtam nyitni a linket, de ennek az lett volna a módja, hogy beírod ismét a kérdés alá egy kommentben. Mint ahogy én is bemásolhatnám, ha akarnám.
Kár, hogy téves nyomon jársz, a LED-ek szoktak megszakadni általában.
Ez kőkemény fizika, nem a fantáziák világa.
Fantáziálni szeretnek egyes fórumozók is. Kedvencem, amikor a másik fórumozóról képzelegnek hülyeségeket. És nem tudom elmagyarázni neki, hogy kapjon már a fejéhez... Nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!