Mit kell tennem, ha 14 napon belül szeretnék visszavinni egy terméket a Media Markt-ba?
Online vette meg, csak elment érte átvenni.
Vidd vissza az átvételi pontra, és intézik.
Elég ha viszem magát a terméket, illetve a számlát és a garanciát?
A weboldalon ezt írják "Az elektronikus számla mellékletét képező kinyomtatott termékvisszaküldési lapot töltse ki.", de nekem nincs ilyen termékvisszaküldési lap a számlánál.
"Mi a tököm az online átvétel?"
Ez egy ilyen öszvér megoldás :D
A lényeg, hogy ha onlány rendelsz valamit, nem tudod megnézni, kipróbálni, megfogdosni, akkor jár az elállási jog. Akkor is ha az onlány rendelt terméket személyesen vetted át. Mivel a vásárláskor nem tudtad megfogdosni.
Kérdező a google keresőt nálatok kikötötték?
Segítek, kattintsd ide: [link]
Az elállási nyilatkozatot kell kitöltened. Akár otthon is megcsinálhatod, de adnak az üzletben is.
Aztán hazamész és vársz, mert a cégnek szintén 14 napja van arra hogy visszautalja a pénzedet.
Tényleg rosszul tudtam.
"Az elállási jog érvényesítése esetén a kereskedő köteles a vételárat, illetve a szállítási költséget legkésőbb 14 napon belül visszafizetni. Internetes rendelés és annak személyes átvétele esetén is távollévők között kötött szerződésről beszélünk, azaz élhetünk elállási jogunkkal."
Még anno valamelyik webshop ÁSZF-jében olvastam, hogy ha személyesen veszem át a terméket, akkor nem érvényes az elállási jog, de akkor az jogtalan eljárás a webshop részéről ezek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!