Dm-ben mennyi idon belul lehet visszavinni/cserelni egy termeket?
Es ami bontatlan?
Igazabol az egy pumpas alapozo, ahogy valaki nyomta ki az uzletben rajta maradt egy oicsi amit le lehet tisztitani
Nem veszik vissza.
Maximum ami sértetlen, bontatlan, fóliázott, de szerintem azt sem kell visszavenniük.
Mondjuk nem értem, te azt a terméket vetted meg, ami már bent az üzletben össze volt kenve, mert valaki nyomott ki belőle? Akkor az eleve nem lehet bontatlan és már eleve használták.
Sajnos nem tudod bizonyítani hogy a boltban is ilyen volt már, a sminktermék pedig szerintem higiéniai terméknek minősül így kétlem hogy visszaveszik, alapból visszavitt árunál azt szokták nézni hogy újra eladható-e, ha igen, akkor még sok hely visszaveszi de bontottan már sajnos nem esélyes.
#4-ess jól mondja egyébként, a jogszabály azt mondja ki hogy boltban vásárolt terméket (tehát nem online rendelés hanem bemész, leveszed a polcról, fizetsz) ha nem hibás (tehát meggondoltad magad, nem jó a méret, nem tetszik a színe, stb) az üzlet nem köteles cserélni, vagy visszavenni, persze dönthet úgy hogy megteszi, sok boltban van erre lehetőség, de attól a pillanattól hogy te kifizetted a terméket, semmilyen kötelezettség nem terheli őket ha neked mégsem kell a termék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!