Egy "szolgáltató független"-nek mondott CI+ modul tudná-e kezelni a Direct One smart-kártyámat?
Nemrégiben futottam egy kört, hogy visszaadnám a beltérit, kérek CI+ modult. Tehát picit más a felállás, de az eredmény ugyanaz lenne. Az előfizetési díj is azonos. És döbbenetes dolog történt: az Call Centeres lealkudta a felére az előfizetési díjat, ha marad minden így. Persze, hogy maradt.
Ha ragaszkodtam volna hozzá, persze megtehető, csak fel kell mondani a meglévőt, újra szerződni. Olyan nincs, hogy cserélünk cuccot.
Persze, lehet csak ezzel is el akart riasztani a cserétől.
A legrégebbi set top boxok nincsenek csap párosítva.
Egy korábbi ötletük az volt, hogy cseréltessem ki egy viszoneladójuknál a nálam lévőt ilyen régire, és akkor abba bele tudom a kártyát a CI+-ba.
Igen, velük. Gondolom, van ennyi mozgásterük. Hogy nekik miert jobb a stb, mint a ci+, azt nem tudom.
Azert is rááltam a dologra, mert 99%-ban applikáción nézem a tévét. A digitális net minőségben sem marad el a műholdastól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!