Trafó úgy is működik, hogy csak egy pillanatig kap áramot vagy folyamatosan kell neki szaggatott/ váltó áram?
Itt arra gondolok, hogy mondjuk van egy szerkezet ami gombnyomásra 1 ms időre rákapcsolja a tápot (pl. 24 V) a trafóra.
Ha ez a trafó X menetszámú bemenettel és 1000X kimenettel rendelkezik, akkor ugye 1000x nagyobb fesz. jön ki mint ami bement.
Nos.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a 2 drótot (kimenet) közel rakom egymáshoz és nyomok egyet a gombot, akkor szikra fog átcsapni?
Látszik nem vagy rutinos gyakoris. Itt nem számít az értékelés. Olyanok itt az emberek mint a gyilkos darazsak. Ha vaakit elkezdenek lepontozni, akkor az össze belenyomja a pirosat anélkül hogy elolvasná mit is választl.
Tudod miért? Mert pont jár azért ha valaki jól pontoz.
Ha megnézed a toplistát nagyon sok embernél látszik hogy nem a válaszai miatt van sok pontja, hanem abból hogy másokat értékelt. Totál felesleges baromság a pontozás.
Jó, hogy így magyarázkodtok, meg engem kezdtek szídni, de tudod, ha annyira okos lennék amennyire te azt gúnyosan leírtad, akkor nem tettem volna fel a kérdést.
Az értékelésnek meg az a haszna, hogy ha hülye vagy rosszra értékelnek.
Semmit sem ér az elmélet ha kísérlettel nem igazoljuk.
Az általad felvázolt áramkört építsd meg, a szekunder tekers egyik felét a bal, a másikat a jobb herédre kösd rá! Videófelvétel készüljön! Több szögből is! Erős leszek és végig fogom nézni!
Köszi. Jó, hogy írtál.
Próbáltalak rávezetni arra, hogy ha ennyire csak kötekedni akarsz akkor inkább ne is írj.
De most sajnos rájöttem, hogy tényleg NULLA pontos vagy, elmondom: (ha ezt fel tudod fogni) NE írj ide több kommentet.
Köszi
ui.: Több hülyeségedre nem reagálok, nekem erre nincs időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!