Mikor és mi volt az oka annak,hogy felmondtátok a vonalas vagy vezetkées telefonszolgáltatást?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 14:44
A kérdező szavazást indított:
1996-2006
2007-2017
2017-2023
10 szavazat
2/10 anonim válasza:
Soha nem volt ilyenem, amióta 20 éve elköltöztem anyáméktól.
4/10 anonim válasza:
Mobil mellett eleve felesleges. Nekem ugyan van, mert anno az UPC eröltette, a net és a TV előfizetés mellé, de készülék soha nem volt rajta.
5/10 anonim válasza:
a mobil feltöltő kártyás, nem arról indítjuk a hivásokat,
amellett a vonalasról mindenkit ingyenesen lehet hívni.
6/10 anonim válasza:
Dehogy mondtam fel! Hülye lennék! havi 3700 ingyen hívok otthonról minden vezetések és mobil számot korlátlan ideig! Majd hülye leszek erről lemondani.
7/10 anonim válasza:
Nem mondtam fel, még most is megvan. 400 forintért havonta. Jobban megéri mint egy feltöltőkártyás telefon, mert nem kell adategyeztetni, meg figyelni hogy mikor jár le az egyenleg. És hálózaton belül ingyenes.
8/10 anonim válasza:
Kb 15 éve mondtuk fel, mindenkinek volt már akkor mobilja, nem használtuk.
10/10 denibá válasza:
Mivel az internethez ingyen adják, nincs értelme lemondani, arról nem beszélve, hogy hálózaton belül ingyen lehet beszélni, a mobilhíváshoz pedig filléres percdíjat számolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!