Mitől lehet, hogy rendszeresen elhalkul az iPhone fülhallgatóm?
2-3 havonta cserélnem kell a fülhallgatóm. Vagy az egyik füle kezd el nagyon halkan szólni, vagy mindkettő teljesítménye csökken, nem úgy szól.
Lehet, mert sokat hallgatom maxon?
"A gyakori fültisztítás ezt is megelőzi..."
Nem!
A teljesen tiszta(ának látszó) fül sem teljesen tiszta. Nagyon hamar utánatermelődik a "zsír". De jól is van ez így. Testünk okosabb nálunk és megvédi magát.
Én egyszer 2 hónapig voltam süket az egyik fülemre, mert túl alapos tisztítás után (orvos mosta ki!) nem volt ami megvédje és begyulladt. Teljesen elzáródott a hallójáratom. Inkább cserélgetem, mosdatom, szívogatom a füleseimet, mint mégegyszer az hogy nem hallok semmit! Az a fülem azóta sem teljesen jó... nem pont ugyanazt hallom a két fülemmel. Ami annak tükrében kínos, hogy a szemem is vacak, úgyhogy sokszor a fülemre kéne hagyatkozni :D
Ne csesszetek ki az érzékszerveitekkel! Vigyázzatk rájuk, mert nem cserélhetőek - még :D
Az ájfónban van fülvédő funkció ami nem engedi hogy hosszan ordíttasd a zenét a füledben. Persze ki lehet kapcsolni :D De van és hasznos amikor feljön az üzenet hogy túl hangos a mjúzikk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!