Mitől lehet, hogy rendszeresen elhalkul az iPhone fülhallgatóm?
Figyelt kérdés
2-3 havonta cserélnem kell a fülhallgatóm. Vagy az egyik füle kezd el nagyon halkan szólni, vagy mindkettő teljesítménye csökken, nem úgy szól.
Lehet, mert sokat hallgatom maxon?
2023. febr. 15. 18:12
2/21 A kérdező kommentje:
Azt ki lehet valahogy tisztítani?
2023. febr. 15. 18:23
4/21 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan.
2023. febr. 15. 18:32
5/21 anonim válasza:
Szívogasd meg ott ahonnan a hangnak jönnie kellene.
6/21 A kérdező kommentje:
Haha…
2023. febr. 15. 18:58
7/21 anonim válasza:
Komolyan mondom!
Én egy youtube videóban láttam.
Az airpodsom csinálta ezt. Oldalt a kis nyíláson jött halkan a hang, a nagy rácson meg semmi. Nekiálltam túrni a netet és ezt a megoldást találtam. Működik!
8/21 A kérdező kommentje:
Szájjal szívogassam meg mindkét fülét? :DD
Kívül tiszta a fülesem amúgy, max belül lehet piszkos, azt kellene kiszívnom vagy mi? Ezt nem igazán értem, ne haragudj… :D
2023. febr. 15. 19:04
9/21 anonim válasza:
Én úgy szoktam (minden agybadugóssal, almás még nem volt), hogy féktisztító sprayt fújok egy üdítős kupakba vagy valami hasonlóba annyit, hogy érjen a koszos részig (levett gumival a gumiharangosnál), és párszor belemártom, olcsó, direkt nem puha meg szöszös pzsvel törölgetem róla. Biztos jó módszer a szopogatás is, még nem volt olyanom, hogy most inkább úgy csinálnám.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsot! :)
2023. febr. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!