Dji mini2 videó minőség , letöltés után?
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy mini2-őt , nos a lényeg az az hogy ha készítek pár felvételt , és pl a mem kártyát kiveszem belőle , berakom a gépbe a pcn már kásás kicsit a kép árezhetően nem túl jó minőség és az összes videónál ez a helyzet , pedig 4k30fps a beállítás illetve próbáltam még 2.7k 60fps ugyan úgy , esetleg valakinek tapasztalat ? Köszönöm
nincs flatra, vagy d-cine akármire állítva?
Nincs nálam dji fly app telepítve most, nem tudom megnézni.
De azokkal a beállításokkal próbálkozz, teszteld melyik jó. Van amelyik utófeldolgozásra van, az nyersen megnézve tényleg kaki.
Nem derül ki a kérdésedből, hogy milyen fényviszonyok közt készült felvételről van szó, milyen expozíciós beállításokkal?
A Mini2 érzékelője nagyon kicsi, kevés fénynél könnyen zajosodik a kép.
Az automata beállítások nem biztos, hogy a legjobbak, csak kényelmesek. Érdemes megtanulni a helyes beállításokat.
Na meg, ha minőség problémád van, érdemes mintát is mutatni belőle, mert az, hogy "kásás kicsit a kép árezhetően nem túl jó minőség" nem a legrészletesebb probléma leírás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!