Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Dji mini2 videó minőség ,...

Dji mini2 videó minőség , letöltés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég kaptam egy mini2-őt , nos a lényeg az az hogy ha készítek pár felvételt , és pl a mem kártyát kiveszem belőle , berakom a gépbe a pcn már kásás kicsit a kép árezhetően nem túl jó minőség és az összes videónál ez a helyzet , pedig 4k30fps a beállítás illetve próbáltam még 2.7k 60fps ugyan úgy , esetleg valakinek tapasztalat ? Köszönöm

2023. febr. 13. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:

nincs flatra, vagy d-cine akármire állítva?

Nincs nálam dji fly app telepítve most, nem tudom megnézni.

De azokkal a beállításokkal próbálkozz, teszteld melyik jó. Van amelyik utófeldolgozásra van, az nyersen megnézve tényleg kaki.

2023. febr. 14. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem derül ki a kérdésedből, hogy milyen fényviszonyok közt készült felvételről van szó, milyen expozíciós beállításokkal?

A Mini2 érzékelője nagyon kicsi, kevés fénynél könnyen zajosodik a kép.

2023. febr. 18. 08:22
 3/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat ! a videok nappal keszultek az osszes ! illetve a beallitasok mindig automatan vannak
2023. febr. 19. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
2023. febr. 19. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Az automata beállítások nem biztos, hogy a legjobbak, csak kényelmesek. Érdemes megtanulni a helyes beállításokat.

Na meg, ha minőség problémád van, érdemes mintát is mutatni belőle, mert az, hogy "kásás kicsit a kép árezhetően nem túl jó minőség" nem a legrészletesebb probléma leírás...

2023. febr. 19. 09:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! a mai nap kiviszem kicsit megreptetem es teszek fel ide kèpet róla kb 7 ora kornyeken
2023. febr. 19. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha videóval van gond, akkor érdemes videót feltölteni.
2023. febr. 19. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!