Miért van az, hogy Magyarországon az MVM (magyar villamos művek) nem tudja (vagy nem akarja???) kezelni a mapenergiát, Németországban meg tömegével vannak ilyenek és fura mód megoldják?
Magyarországon a lakóházakra telepített napelemekből származó áramot kb. év elejétől nem hajlandóak bevenni a rendszerbe, mondván, hogy nem tudnak vele mit kezdeni/ régi a rendszer.
(Mondjuk az sem értem, hogy az éveken át beszedett havi több ezer Ft-os rendszerhasználati díj hova folyt el, de mindegy.)
A kérdésem, hogy Németországban ez fura mód, hogy tudják megoldani?
Ott miért nem baj ha valaki a háza tetejére napelemeket tesz? Miért épít az állam napelem telepeket/ szigeteket és miért nem okoz nekik problémát az a több száz szélerőmű?
Bocs, nem Kovácsot kellett volna írni, hanem Meyert. Így sem érted?
Ehhez rohadtul semmi köze a NER-nek. Ez a topronygyos lemaradottság minden magyar egyforma szégyene. Ez az ugatós egymásra mutogatós stílus meg csak ront a helyzeten.
Ha az mvm nem veszi át tőled a napelemmel termelt áramot, örülj neki. Több marad neked.
A bankok sem hiteleznek ingyen.
Nagyon hülye! Alapból fél áron venné át.
Amúgy meg mit csináljak vele amikor délben termel áramot én meg épp melóban vagyok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!