Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A villanyóra feletti olvadóbiz...

Nagybikatok kérdése:

A villanyóra feletti olvadóbiztosíték cserélye?

Figyelt kérdés

Nagyon régi ilyen kerek olvadóbiztosíték van egy épületben. Alatta az óra+kismegszakító 16A.

Ki szeretném cserélni azt a régiséget felette. 16A kismegszakítót tehetek a helyére?

2023. febr. 9. 11:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Az ember azt adja amit kap. Legalábbis én!
2023. febr. 9. 19:00
 22/30 A kérdező kommentje:
Egyébként egyik link sem nyerő!!!
2023. febr. 9. 19:02
 23/30 A kérdező kommentje:
Vagyis az egyik talán, de 2A-el mit kezdjek? Olvassak mellette könyvet?
2023. febr. 9. 19:03
 24/30 anonim ***** válasza:
okosba, tegyél a régire egy rèz szálat
2023. febr. 9. 19:04
 25/30 anonim ***** válasza:

pedig amit küldtem, fénylik egy chat ablak:

segíthetek ?

2023. febr. 9. 19:05
 26/30 anonim ***** válasza:

könyvet ? azt ne

asztal láb alól nem szabad kivenni

2023. febr. 9. 19:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Amit én adtam linket, a schonvillest, annál ott van a 8 mm alsó átmérős, az első. :D :D :D
2023. febr. 9. 19:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Az ember azt adja amit kap. Legalábbis én!

Miért, mi kifogásod van a #16-ban írottak ellen? A hozzá nem értő hozzáértőket világosítottam fel benne. fel sem fogtad? Azt hitted, ellened szól? Erre reagáltál tanyasi módon az ember azt adja, amit kap. :D

Aztán meg a linkelt oldalt még értelmezni sem tudod. Arra a tehén volt a radiátor gyermekszobás kijelentésre, hogy "nagy része a társaságnak ilyen hű de mindent is tudok" itt kellett volna hagyni mindenkinek téged, azt érdemelted volna. Mert ha nem is tudtak egyesek mindent, te meg semmit se.

2023. febr. 9. 19:57
 29/30 A kérdező kommentje:
Hidd el ha rákerestem volna valahol. Ennyi időráfordításból többet meg tudtam volna mint itt.
2023. febr. 9. 21:20
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem is értem miért írok ki ide kérdést. Csináltam 1 kenyérsütőt mindenki azt írta nem fog megsülni a kenyér. 1-2 kkivétel volt. Ott volt a mosógépes story..80% azt írta nem fog működni.... Itt most kb semmit nem tudtam meg. Még azt se hol tudok hozzá betétet rendelni....

A kenyér megsül....

A mosógép mos......

A biztosítékot meg már megrendeltem.....

És akkor itt kellett volna hagyni engem 😁😅😅😅😅

Vicc ez az oldal komolyan.

Tényleg van néha 1-2 jó válasz, de én azért teszem fel a kérdést mert nem tudom! VISZONT NEM CSINALOM AZT MINT TI HOGY NEM ÉRTEK VALAMIHEZ ÉS VÁLASZOLOK!

szerintem kérdezni nem szégyen...csak néha felesleges!

2023. febr. 9. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!