Lehet valahol egyéni PC házat csináltatni?
Rengeteg nagyon jó gépház van már, nehéz elhinni, hogy neked még a régi egyszerű szürke tetszik. Előlapot meg nincs értelme nyomtatni, mert az nem olyan mint a fröccsöntött. Nekem is van 3D nyomtatóm, de mivel rétegekből építi fel a tárgyat, így csíkos az oldala, ráadásul amit az én nyomtatóm tud az max 40x40x40-es tárgy. Lehet, hogy ipariban van nagyobb is, de ahogy előttem írták, ott nagyon megkérik az árát.
Inkább nézz körül a neten
Fotóz már le légyszives! Kiváncsi vagyok miféle gépház ez!
A lemez részét felesleges újracsináltatni, abból kapni olyant ami megfelel a szabványoknak. Ha nem tetszik a színe, akkor le kell festeni, festetni.
Ha mégis kell egyedi lemez ház, akkor nyúlj a zsebedbe rendesen. Van olyan lakatosiparban, iparművészetben jártas ember aki megcsinálja neked. Szépnek szép lesz, de rohadtul drága is lesz.
Az előlapját be kell szkenneltetni lézerrel, abból lehet csinálni egy jó modellt és ki kell nyomtattatni. Nem kell nagy nyomtató, akár több darabban is ki lehet nyomtatni és aztán összerakni. A nyomtatott munkadarabokat is lehet festni, úgyhogy olyan színt választas amit akarsz.
Baszki, millió értelmes célt találhatnál a életben. Elutazhatnál jó helyekre. Ehetnél jókat. Elmehetnél szinházba, vagy vehetnél minőségi irodalmat.
Te meg megrekedtél azon a szinten, hogy a szaros számitógéped előlapja hogy néz ki.
Komolyan fogadd legmélyebb megvetésem.
fél millió ?
még mindig olcsóbb, mint lecserélni a lakás többi tárgyait amik színben passzolnak a PC házzal.
3.: "Nekem is van 3D nyomtatóm, de mivel rétegekből építi fel a tárgyat, így csíkos az oldala, ráadásul amit az én nyomtatóm tud az max 40x40x40-es tárgy."
Nyomtató függő mennyire lesz csíkos. Egy nagyon profi 3D nyomtatónál alig látható (esetleg tényleg csak mikroszkóppal), hogy 3D nyomtatott. Nyilván egy Creality 3 kategóriás játékszer az erre képes. De van más technológia is és ott már komolyabb eredmények is elérhetőek (pl. SLA, SLS technológia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!