Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudnék egyéni pecsételőt...

Hol tudnék egyéni pecsételőt csináltatni?

Figyelt kérdés

Rengeteg könyvem van (főként asimov és scifi) szeretnék névre szóló saját pecsétet és azzal megjelölni ezeket a könyveket. Mint régen volt az állatfigurás :)

Kérdés tehát ilyen pecsételőt hol tudnék csináltatni vagy esetleg ötleteket várok hogy miből tudnám itthon szépen megcsinálni.

Válaszokat köszönöm!

2017. júl. 7. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyobb városokban van olyan, hogy bélyegző készítés. Elképzelésed, vagy rajz alapján szinte bármilyet megcsinálnak. Mivel számítógéppel tervezik, és vágják ki a sablonokat, ezek ezredmilliméter pontosak és nagyon szépek. Kiviteltől függően pár ezer forinttól felfelé.

Szerintem ne kínlódj otthon, ennek elkészítésével krumpliból és hasonló házibarkács módszerekkel. Nem lesz szép, és még a drága könyveket is tönkreteszed. Egy könyv árából kijön a bélyegző, pecsétnyomó.

2017. júl. 7. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Megcsináltatni úgy lehet, ahogy az előző mondta. Otthonra meg vannak készletek, amivel te tudsz faragni. Láttam már ilyen eredményeit, ha ügyes vagy, nagyon szép tud lenni, de nem hiszem, hogy olcsóbb, mint csináltatni.
2017. júl. 7. 14:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen közben rájöttem hogy bélyegző néven fut a találmány. Fogok csináltatni egyet magamnak egyszerubb mint krumplival szenvedni fát faragni meg nem tudok :)
2017. júl. 8. 08:42
 4/4 Metionin ***** válasza:
Papírboltokban, nyomtatványboltban van a már említett bélyegzőkészítés. Én is tervezek egyet a festményeim szignálására (na meg akkor már a könyveimbe is), csak még nem jutottam el odáig. De már rákérdeztem és az általam kívánt nagyjából 50 ft-os nagyságú cucc felirattal, ábrával és tintapárnával (vagy mivel) kb. 2000 ft lenne. Azt a párnát meg mindig lehet venni különböző színekben ha kifogy.
2017. júl. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!