Informatikai szakon tanulok egy középiskolában. A tanárunk, főleg a diákok nem a legjobbak, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Az osztályt ahová járok, nem nagyon érdekli az informatika. Nem tudom, hogy miért erre a képzésre jelentkeztek. Játszanak órán, zörögnek, nem nagyon lehet figyelni. Számonkéréseknél csalnak, és a tanárnak az jön vissza, hogy az osztály 98%-a érti a dolgokat, miközben alap feladatok megoldása is már bonyodalmakat okoz. Én se vagyok egy kitűnő tanuló, csak elveszettnek érzem magam már az informatikában. Nem értem egyes szavak jelentését, a programozási részéről már ne is beszéljünk. Hamarosan érettségi (nem idén) és nem szeretnék megbukni. Az is rosszul érint, amikor a többiek csalással jobb osztályzatot kapnak, mint én a becsületes munkámmal.2023. jan. 24. 15:40
1/6 anonim válasza:
Talán jelezd a tanárnak, alaposan olvasd át a tankönyvet, és amit még találsz az adott témakörben a neten.
2/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz a többiekkel, te tanuld meg rendesen az anyagot.
3/6 anonim válasza:
Szia! Milyen ágazaton vagy? Szoftveres,vagy hardveres? Kicsit bővebb infók után talán tudnék küldeni egy-két segítséget. :D
Ezzel sokat nem tudsz tenni sajnos,érettséginél úgyis kihullanak majd,te pedig büszkén le fogod tudni tenni az érettségit. Ne aggódj.
4/6 anonim válasza:
Kezdj el magadtól tanulni, az interneten már szinte mindenhez találsz tananyagot/tutorialt.
Sokkal hatékonyabb tud lenni, mint az iskolai tanóra.
Ne foglalkozz a többiekkel. Ők a csalással, lébecolással csak rövidtávú előnyhöz jutnak, hosszú távon meg fog térülni a belefektetett munkád.
Az érettségi nem egy nagy kunszt. Ha van tehetséged, akkor egy kis tanulással simán menni fog. Az csak arra kell, hogy felsőoktatásba felvegyenek.
5/6 anonim válasza:
ismeros szitu en egyszeruen netrol tanulok es kesz csak annyi hogy itt a tanar nagyon jol tudja hogy alig ertenek hozza
6/6 anonim válasza:
Pártunk és kormányunk elégedetten olvassa soraidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!