Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ti milyen PC-t vennétek?

U11874i62 kérdése:

Ti milyen PC-t vennétek?

Figyelt kérdés
Közép iskolában informatikai szakra fel vettek és nem tudom milyen PC-t kellene vennem azt mondják erősnek kell lennie. ti mit gondoltok?

2018. máj. 3. 20:44
 1/7 Szirty ***** válasza:
42%
Kérem ne mondja hogy fehér!
2018. máj. 3. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy 100 ezres alap notebook teljesen jó.

Ezrek nálunk a legnépszerűbbek, az egyik legnagyobb árukereső oldalon (nem azt jelenti, hogy a legjobbak, csak azt, hogy a magyar emberek ár-érték arány miatt ezeket veszik legjobban)

[link]

Nekem mostanában Asus notebookjaim voltak, olcsó, hardverük erős, de notebook burkolat, összeszerelés minősége silány.

Lenovokat szeretik nálunk, Acereknek nincs nagy neve, de amiket ma láttam azok közül az alsó kategóriásak is nagyon kultúráltak.

Windowsosból a Dell és HP a nagy név, de olcsó gepei nekik is gyengébb burkolatúak. A csúcs az Apple. Normális ingormatika tagozaton programozni tanítanak, nem operációs rendszer használatra, így a MacOS rendszere sem akadály (Windowst is lehet rá mellé/helyette tenni, de nincs értelme).

2018. máj. 3. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
(érintőképernyőn gyorsan gépeltem, ezért sok a melléütés)
2018. máj. 3. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy sulira kell. De mire fogod használni? És mennyit szánsz rá?
2018. máj. 3. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:

bocsi osztalyunk egyik legjobbja egy 60ezres géppel inditott kb. most már jobbja van, kb 2 honapja..

ui: nem 3d-t tanulsz h jo gep keljen hanem minden mast amit egy 20 eves proci is lazan elvisz, jo lehet h a legujabb word megakasztja, de erted, nem kockulni fogsz/3d-zni/grafikat is max paintet h powerpointhoz jo legyen a kepméret... nem kell eros gep.. hidd el 11.-es

2018. máj. 3. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tehát teljesen megfelelő egy notebook.

Amugy rendszergazda leszek.

2018. máj. 4. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Rendszergazdai gyakorláshoz viruális géprket, konténereket szoktak telepíteni a gépre. Legyen minimum i3, de jobb az i5 a proci, 8 GB RAM, legjobb a min. 256 GB-os SSD, de jó 500 GB-os olcsóbb HDD.
2018. máj. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!