Jó ha a fekete gombot nyomgam meg az áramszekrénynél?
Figyelt kérdés
felkapcsoltam a villanyt es lebaszódott az aram felkapcsoltam amit lebaszott nemvoltjo azta lejjebb talaltam egy fekete gombot benyomtam es minden mukodik lehet faszsagnak hangzik de ez fel tud robbanni?2023. jan. 23. 00:54
11/14 anonim válasza:
5. feltételez. Nem tudjuk hogy tényleg arról van-e szó.
Tudom miről beszél, nekem is van olyanon még használatban is. Meg talán még majdnem új is van a szuterénban... fater biztos eltett pár darabot belőle.
13/14 A kérdező kommentje:
koszi a segitsegeket egyebkent jo gombot korszerusitve van es nem regi de az egesz aram bekapcsolasahoz azt a gombot kell megnyomni
2023. jan. 23. 16:28
14/14 anonim válasza:
Amin fekete gomb van, amit be kell nyomni, és a gombra van írva a 15 A, az bizony nagyon régi. Így néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!