Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jó ha a fekete gombot nyomgam...

Jó ha a fekete gombot nyomgam meg az áramszekrénynél?

Figyelt kérdés
felkapcsoltam a villanyt es lebaszódott az aram felkapcsoltam amit lebaszott nemvoltjo azta lejjebb talaltam egy fekete gombot benyomtam es minden mukodik lehet faszsagnak hangzik de ez fel tud robbanni?
2023. jan. 23. 00:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

5. feltételez. Nem tudjuk hogy tényleg arról van-e szó.

Tudom miről beszél, nekem is van olyanon még használatban is. Meg talán még majdnem új is van a szuterénban... fater biztos eltett pár darabot belőle.

2023. jan. 23. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
fekete gomb itt is sok van
2023. jan. 23. 14:55
 13/14 A kérdező kommentje:
koszi a segitsegeket egyebkent jo gombot korszerusitve van es nem regi de az egesz aram bekapcsolasahoz azt a gombot kell megnyomni
2023. jan. 23. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Amin fekete gomb van, amit be kell nyomni, és a gombra van írva a 15 A, az bizony nagyon régi. Így néz ki:

[link]

2023. jan. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!