Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ennek a monitornak annyi...

Ennek a monitornak annyi lenne, lehet valamit tenni még?

Figyelt kérdés
Van egy monitor a notebookhoz, amit eddig simán használtam. Ma reggel kikapcsolt úgy, mintha egy áramszünet lett volna. A furcsa az volt, hogy még mindig kéken világított a monitor led-je, azaz úgy viselkedett mintha képet adna. Először a kábelre gyanakodtam, meg a tápegységre, még egyszer utoljára visszajött a kép, és azóta nem. Mikor bedugom, akkor csak középen egy sávban van kép, és a két széle felé egyre kisebb fényerővel. Felvillog egyszer, kétszer, aztán átvált sárgába az állapotjelzője. Nagyon hasonlít a hiba arra, mint mikor véletlen kihúzódott a tápkábele, de hiába igazgattam. Megérné megnézetni, egyáltalán javítanak ilyen hibát?

2022. aug. 11. 06:44
 1/1 Morzsi007 ***** válasza:
65%
Lehet csak táp hiba
2022. aug. 11. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!