Ez transzformátor?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ha nem az akkor micsoda?

2023. jan. 21. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, nincsen röntgenszemem. A legtöbb ami erről elmondható, hogy ez egy szekrény.
2023. jan. 21. 14:28
 2/11 anonim válasza:
41%
Ez egy mosógép
2023. jan. 21. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Az antennákat ellátó távközlési berendezések vannak benne.
2023. jan. 21. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Valószínűleg nem, mert akkor lennének rajta olyan szép sárga címkék, amik a képen látható kisebb szekrényen is vannak. #3-nak lehet igaza.
2023. jan. 21. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Akár még trafó is lehet benne. Csak abban vagyok biztos, hogy van ott egy bérelhető reklámtábla.

Legközelebb úgy fotózd le amikor nyitva van.

2023. jan. 21. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, a transzfromátor szekrény nem ekkora és jelzésnek is lennie kellene rajta. A legtöbb ami elmondható, hogy "valami" van a szekrényben. Ha ez egy adótorony, akkor a #3-as tippje jó lehet. Gondolom ő a jobb szélen látható kis szekrény alapján, amire rá van írva, hogy Digi Kft. és az alul befutó kábelek alapján tippelt távközlési szekrényre.
2023. jan. 21. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
A képeket jobban megnézve az Ericsson márkanév van a szekrényre, így még erősebb a távközlési tipp.
2023. jan. 21. 16:56
 8/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
19%

eleg ocskamodon van a halo a kapun

ha tervezel valamit...

2023. jan. 21. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
28%

6-oskám drága szívem én úgy értettem hogy akár lehet a sok kis alkatrész között kics picike transzformátor is. Tudoood olyan tekercsekből álló kis valamire gondolok.

De tudod mit? Legyél ma is okosabb és arrogánsabb mindenkinél és javíts ki mindenkit is ahogy szoktad! Ha neked az a boldogság, hogy direkt félreértesz minden szót és direkt bele is kötsz minden szóba ahogy megszoktuk tőled és téged ez boldogít, ám legyen! Akkor kérdező: nincs benne transzformátor! 6-os megmondta hogy nincs!! Még toporzékolt is szerintem döhében hogy valaki ellent mer mondani őméltósága fotelmérnök úrnak! Bocsánat hogy élek!

2023. jan. 21. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
45%
Ja, nyilván egy centiméter nagyságú transzformátorra gondolt a kérdező, amikor berakta a szekrényről készült képet. Nem is tudom ki értelmezi félre a kérdést.
2023. jan. 21. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!