Az iqost betudom ugy csereltetni, hogy mar nincs meg a doboza se a blokk?
Figyelt kérdés
Iqos 3 duo keszulekem van, teljesen elromlott a lepattinthatos tok resze, keptelenseg javitani mert megis tört mikor beletettem a heetset. Bevagyok regisztralva az oldalra, latom az iqosom szamat stb.. ugy tudom h ugy cserelik be a keszuleket, hogy felhivom az ugyfelszolgalatukat es kuldenek egy kodot sms-ben es azzal tudom becserelni, ha nem igy van kerlek javitsatok ki..2023. jan. 17. 17:15
3/5 anonim válasza:
Ha regisztralva vagy, akkor ugy szerintem igen, mert van valami olyasmi, hogy regisztralt tagoknak jar egy egyszeri cserekeszulek. De hivd fel oket.
4/5 anonim válasza:
Így van, én így vittem be, doboz nélkül, nem problémáztak rajta. Mondjuk nem mostanában, de szerintem ez nem változott.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod:3
2023. jan. 20. 23:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!