Honnan tudom biztosra, hogy Viberen letiltottak?
Múlt héten láttam többször is hogy elérhető volt, de már pár napja nem elérhető és azt sem látom, mikor volt fenn utoljára.
De a telefonkönyv névjegyzéke alapján még felhasználó, mert nem írja hogy meghívás, stb. Azt mutatja ingyenes hívás stb. tehát úgy tűnik még felhasználó.
De lehet csak kijelentkezett belőle?
A telefonkönyvedből nem is fog törlődni, csak nem látod az állapotát, mikor volt elérhető.
Szerintem letiltott.
Igen, de pl december elején már csinált egy ilyet hogy mindenhonnan törölte magát, mert akkor a névjegyzékemben azt láttam hogy nem felhasználó és akkor kiírta hogy meghívás stb. Aztán jelezte pár hete a Viber hogy xy új a Viberen. És azóta használta is, csak most pár napja már nem mutatja mikor volt utoljára elérhető. Meg azt sem értem, ha letiltott volna, minek oldotta fel, aztán most meg újra. De Facebookon ugyanez, ott láttam a profilját meg minden, de nem kapta meg az üzenetem, mert csak egy pipa üres karikában volt látható az üzenetemnél. De Facebookon is megjelent újra, sőt el is olvasta az üzenetem, és mondta majd jelentkezik. De most ott sem látható pár napja hogy fent lett volna bármikor is. Viszont a profilját továbbra is látom.
Lehet ez nem csak nekem szól, és nem velem van baja, lehet csak nem akarja ezeket az alkalmazásokat tartósan használni, csak időnként.
De gondolom, ha egyszer majd írok neki Viberen, ott kiderül megkapja-e az üzenetem.
Az újra a viberen üzenet valószínű azért volt, mert új telefonja lett és telepítette rá a vibert.
Miért nem kérdezel rá egyenesen, akar-e veled kapcsolatot tartani bármilyen profilon? Miért őrlődsz? Ez a "nem akarja ezeket az alkalmazásokat tartósan használni" ez szr duma. Ha akarna veled beszélni, akkor így tenne.
Majd rákérdezek.
De december elején rákérdeztem, akkor azt írta minden rendben és majd jelentkezik. De kb egy hónapig nem volt sehol sem elérhető, de sms-ben megkérdeztem és arra válaszolta ezt. Az furi lenne egy hónapig nem lenne telefonja, meg akkor a facebookot és vibert is használta január elejétől, elég sok napig, csak most nem láttam egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!