Viberen letiltottak?
Ha küldtem üzenetet egy ismerősömnek, de csak egy pipa látható, az azt jelenti hogy letiltott vagy azt hogy nincs bejelentkezve a netre?
Ezzel az ismerősömmel még nem beszéltem Viberen, de a telefonkönyvem alapján fent van, de a küldött üzenetemet még nem kapta meg. Viszont azt is látom hogy november 30-án volt utoljára elérhető.
Köszönöm a választ.
Az a helyzet, hogy nem igazán tudok az illetőn kiigazodni.
Facebookon sem kapta meg az üzenetemet, fehér pipás karika látszik az elküldött üzenetem mellett. De ott nem tiltott le, mert látom a profilját, rá tudok menni, ismerőse is vagyok továbbra is.
Signal alkalmazásnál kiírta hogy az illető nem Signal felhasználó.
Gmailen nem tudom megkapja-e az üzeneteimet, arra nem válaszolt.
Sms-t írtam neki, leírtam akkor annyit írjon hogy minden rendben van-e. Arra válaszolt, azt írta, persze, majd írni fog. Ennyi.
Szóval több lehetőség is felmerülhet: az is lehet valamiért az internetjével van valami, vagy egyszerűen csak azt most lekapcsolta kis időre a telefonjáról, mivel gmailen sem válaszolt, de az sms-re viszont igen. Tehát úgy tűnik mintha csak az sms-eket kapja meg, de minden mást, amihez net is kellene, azt nem.
Ha pedig letiltott, akkor csak azt nem értem, a számomat miért nem tiltotta le, illetve arra minek válaszolt.
De persze bármi lehet.
Elfogadom a visszautasítást, mert gmailen is azt írtam neki hogy legalább mondja meg ne keressem többet, mert ez így nagyon rossz, mikor kétségek között hagyják az embert.
De valójában nekünk teljesen jó volt a viszonyunk, nem is vesztünk össze és semmi sem történt. Én csak azt tiltanám le akit utálok, de mi elvileg nagyon jóban vagyunk.
De olyan nem lehet, hogy valami olyan élethelyzetben van, hogy teljesen offolta magát a netről és nem nekem szól?
Már rég felhívhattad volna. Most is hívhatod.
Mi tart vissza?
Mert írta, hogy majd ír.
Nem akartam zargatni, ha esetleg olyan helyzetben van.
De Viberen nem beszéltünk még soha, most csak azért írtam, mert ott is fent van. Csak még ebben a hónapban nem volt elérhető. Ha le akarna tiltani, ott nem hiszem hogy eszébe jutna, mivel nem tudja szerintem hogy ott fent vagyok.
De fel fogom hívni.
Valószínűleg nem tiltott le, csak szimplán most nem használja a netet annyira. Lehet nem is utál meg semmi, csak nehezebb időn megy keresztül és nem marad ereje közösségi oldalakra.
Ne felejtsd el, hogy azért most jönnek az ünnepek, ez nem mindenkinek pozitív időszak, ha esetleg tanul, akkor itt a vizsgaidőszak, akár történhetett az életében is valamilyen esemény, ami miatt inkább most egyedül lenne.
Ha sms-re válaszolta, hogy majd ír, akkor majd fog írni. Ez lehet pár nap, lehet egy hét is, ettől függetlenül hívhatod, ha neked nagyobb megnyugvás, de lehet ott is annyit fog mondani, hogy majd keres és ezt el kell tudni fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!