Viberen letiltottak?
Ha küldtem üzenetet egy ismerősömnek, de csak egy pipa látható, az azt jelenti hogy letiltott vagy azt hogy nincs bejelentkezve a netre?
Ezzel az ismerősömmel még nem beszéltem Viberen, de a telefonkönyvem alapján fent van, de a küldött üzenetemet még nem kapta meg. Viszont azt is látom hogy november 30-án volt utoljára elérhető.
9-es: én is arra gondolok, hogy valami olyan helyzetben van, hogy minden honnan lekapcsolta magát úgymond. De lehet mindenki más is ezt látja, bármi történhetett bárkivel. Ezért nem akarom folyton hívogatni vagy üzenetekkel bombázni. Mindenhova írtam már. Szóval így is ha esetleg tényleg nem tiltott le és csak átmeneti, már egy csomó üzenete lesz tőlem. :D
De ha közvetlen környezetében lévőkön kívül tiltott le mindenkit, akkor is lehet majd egyszer feloldja, tehát mindenképp várok kicsit.
Ha tartós marad ez az állapot hosszú távon is, akkor legalább tudni fogom hogy tényleg engem akart eltolni magától.
Nekem is van olyan, hogy nem érek rá vagy nem akarok foglalkozni senkivel.
Már ma is kérdezték páran hogy nem vagyok-e beteg, minden rendben van-e.
De nem hívogatok vissza mindenkit akitől nem fogadott hívásom van. Aki akar üzen, ha fontos neki akkor leírja, eldöntöm hogy szakítok-e rá időt vagy sem.
Na, akkor valószínűleg letiltott. Mert két napra rá már nem Viber felhasználó. Igaz, eddig sem volt rajta elérhető és két napig nem is látta az üzenetem, de az furcsa hogy eltűnik mikor írok.
Sms-t írtam neki hogy tudunk-e valahogy beszélni? De ha esetleg a telefonszámomat is letiltotta arról fogalmam sincs azt honnan tudom meg.
Miért, mert szeretném megtudni hogy mi a baj?
Nem tudom ki volt már ilyen helyzetben, én még nem. De nagyon rossz amikor nem tudja az ember miért nem áll vele szóba valaki.
Írtál neki Facebookon, sms-ben, gmail-en és viberen.
De ahogy tegnap tanácsoltam, gondolom telefonon nem hívtad fel. Ott a valóságra kell hirtelen reagálnod, gondolom az nem megy. Nem vicceltem a pszichológussal, de a te életed? Mit gondolsz, lesz-e itt megoldás a problémádra? Mit vársz a válaszolóktól?
Semmit, csak ötleteket kértem mi miatt lehet esetleg, mert próbáltam nem a legrosszabbra gondolni.
Fel fogom hívni, de ott van az SMS amit ma küldtem, ha nem válaszol akkor hívom. Mert annyira rátelepedni sem szeretnék, de nyilván bosszant.
De fel fogom hívni.
És a válaszok hasznosak voltak, mert legalább adtak alternatívákat, milyen okok állhatnak fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!