Letörölt hangfelvételekek sehogy sem lehet vissza szerezni?
Figyelt kérdés
Ezeket már jó másfél éve töröltem le,de nagyon jó lenne visszaszerezni,mert nagyon sok emléket adna nekem!Szóval nincs valamilyen cég,aminek segítségével esetleg vissza lehetne szerezni ezeket a hangfelvételeket?2023. jan. 5. 15:18
11/18 anonim válasza:
Igen és lehet nem is adják vissza csak darabokban, mert teljesen szétszedik és a memória chipet kiforrasztják, hogy tudjanak vele dolgozni.
12/18 anonim válasza:
Esetleg valami szinkronizáció, adatmentés nem volt bekapcsolva? Nekem a képeket, videókat felhőne menti a Google automatikusan, egy gombnyomás volt beállítani, mikor új volt a készülék. Hangfelvételt még sosem csináltam, arról nem tudok nyilatkozni.
13/18 A kérdező kommentje:
Felhívtam ezeket a cégeket,de telefonokkal egyik sem foglalkozik
2023. jan. 6. 11:31
14/18 anonim válasza:
mert merevlemezről szoktak menteni horror áron
15/18 A kérdező kommentje:
Azt mondták,hogy vannak ilyen appok pl. Airmore
2023. jan. 6. 12:20
16/18 anonim válasza:
szerintem másfél év alatt az már többször felülíródott úgyhogy elég reménytelen
17/18 A kérdező kommentje:
És akkor lehetséges,ha már letöröltem vagy 3 éve,viszont azóta nem használtam a telefont?Akkor lehet nem íródott felül.De amúgy hogy kell ezt az appot használni?
2023. jan. 6. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!