Hol tároljátok el az évek alatt készült több tízezer fotót ami telefonnal készült?
Lassan tele a memória:D
Egy része Google fotókon megvan, de már ott is jelzi,hogy 99% tele. 15Gb
Előfizettem Google fotókon a 100 gigás csomagra, talán valami havi kemény 700 forint (ha egy évre előfizetsz, akkor még kevesebb), aztán probléma letudva.
Ha nem ott tartanám, akkor lenne egy biztonsági mentésem egy külső vinyón, de abból is lehetőleg kettőn. Azoknak az árából meg évekig előfizetek erre és ezt bárhol elérem.
Nekem van egy számìtógèpem, azon.
Max egy èvnyi fotó van a telefonon.
"Nekem van egy számìtógèpem, azon."
Most nem direkt csak neked írom, de ha fontosak a képek, akkor ez nem biztonságos. Egy háttértár hiba kb. bármikor, bármilyen előjel nélkül bekövetkezhet, aztán imádkozhatsz, hogy még meg lehet-e menteni a képeket.
Ha nem felhőben tárolod a képeket, akkor érdemes két külön eszközre rakni őket.
Zöbb különböző külső merevlemezen.
A nagyon régi képek dvd-ken vannak kiírva, kb 1 méter magas torony :D Azokat is fel kellene tennem merevlemezre mielőtt tönkremennek a dvd-k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!