Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha le van kódolva...

Mit tegyek ha le van kódolva az autó rádió?

Figyelt kérdés

Akucsere volt az autóban és amikor vissza tettem kérte a rádió a kódot. Beírtam ami egy fecnire volt írva de nem fogadta el. Azóta a rádió annyit ír ki hogy CODE ERR. A rádió széria száma BP 5510 SO864508

7645510564

2023. jan. 3. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezd meg az előző tulajt, autókereskedést!

Ill. keress rá a rádió gyártójára.

Tulajdonjog bizonyítása esetén talán tudnak segíteni.

2023. jan. 3. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Hadd találjam ki: Blaupunkt? Ha igen, akkor így jártál. Az eredeti gyártó már nem létezik, a kód nélkül pedig nem fog működni a rádió. Sőt, olyat is hallottam (nem tudom, hogy igaz-e), hogy ha sokszor rossz kódot írsz be, akkor az elektronika ki is nyírja a rádiót.
2023. jan. 4. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 Minden kód megvan bizonyos helyeken, van sok Site amik csak autó rádiók kikódolásával foglalkozik. Igaz van ami nem megbízható.

Az, hogy vki annyiszor üt be hibás kódot ami nem normális, 10x ,az nem a gyártó, jelent esetben a Blaupunkt hibája!

Én is úgy kértem le egy fickótól a kódot,még a 10 próbálkozáson belül és azóta is tökéletes a rádió.

2023. jan. 4. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
A Blaupunkt rádiókon saját magad adtad meg a kódot, azon a gyári kódlista nem segít.
2023. jan. 4. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 hülyeséget írsz 😃, mert a Blau rádiók is gyárilag vannak kódolva.
2023. jan. 4. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt Blaupunkt rádióm. Én tudtam megadni egy saját kódot.
2023. jan. 4. 13:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen sajna a Blaupunkt rádiól van szó, ami gyárilag van kódolva de az eredeti gyártó annyi pénzt kér a kikólásért ami nem igazán éri meg. Az egészben annyi a pozitívum hogy legalább a végtelenségig próbálhatom a lehetőségeket. De azért örülnék egy pár ACR 4250-es kódnak,hátha az egyik működik (kis esély van rá de hátha).
2023. jan. 4. 19:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Akinek Blaupunkt rádiója van, annak elárulom hogy a rádió alapjába gyárilag bele van nyomtatva a kód a DVD ill. a Kazetta lejátszója alatt. Kicsit megkell emelni a szalag kábelt óvatosan. Látni fogtok ott egy pecsétet és felette a 4 jegyű PIN kódot.

Sajna nekem ez az észre vétel már nem tudott segíteni de remélem hogy másnak majd fog.

2023. jan. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!