Jó digitális rajztáblát animáláshoz?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék animálni de nem tudom hogy milyen eszközzel érné meg elkezdeni. Legszívesebben olyan rajztáblát szeretnék melynek saját kijelzője van és nem szükséges géphez kötni.
Tudtok esetleg valami tanácsot adni ez ügyben?
A válaszokat előre is köszönöm
2023. jan. 2. 12:46
1/4 anonim válasza:
Tudtommal, aminek saját kijelzője van, az olyan 1 millió körül mozog, ha nem több.
Általánosan a Wacom-ot ajánlják, és aláírom, tényleg jó, nekem is az van. Tollhegyet több ezerért tudsz itthon rendelni (ha sietős), vagy Aliexpressről, sokkal olcsóbban, csak azt ugye meg is kell várni, hogy megjöjjön, szóval azt ildomosabb jóval hamarabb rendelni, mint ahogy elkopik a meglévő.
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben tabletet néznék inkább
3/4 A kérdező kommentje:
Igen a tablet talán mégis jobb lenne. Esetleg tudnál ajánlani egy márkát?
2023. jan. 2. 14:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!