Egy karóra elemcseréért, ami egy 5 perces művelet, reális elkérni 3 ezer forintot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 11:35
21/41 anonim válasza:
... ha ingyen cserélne elemet, nem kellene adóznia utána.
22/41 anonim válasza:
a karóra egyébként egy 500.- forintos műanyag repi ?
23/41 A kérdező kommentje:
#19 Van egy Fossil automatám is.
#22 Nyilván 500 forintos műanyag repi..
2022. dec. 31. 16:28
24/41 anonim válasza:
Ha privátban elküldöd a számlaszámod, rendezünk neked gyűjtést.
25/41 anonim válasza:
Egy fodrász is mi pénzt elkér egy 10 perces hajvágásért. Legutóbb ott is 3 ezret fizettem, de gondolom egy komolyabb helyen jóval többe kerül.
26/41 anonim válasza:
25 éve voltam utoljára fodrásznál
27/41 anonim válasza:
Minden értelmes helyen megkezdett óráért kell fizetni. Benne is van a nevében, hogy óradíj.
28/41 anonim válasza:
nem csak gondolkodni kellet volna eről hanem meg is kellet volna tényleg kėrdezni .
29/41 anonim válasza:
még olcsó is volt, új év új árak lesznek
30/41 anonim válasza:
#9, kérlek mutass nekem óraelemet 50-100 forintért, megyek és veszek.
Nekem 8000 forint volt az elemcsere, és ennek nagy része az elem ára volt. Egy mutatós kvarcóra elpőtte 9 évet működött azzal az elemmel, ami benne volt, és ugyanolyan került bele.
Ha teljesen fogalmatlan vagy, legalább tanácsokat ne osztogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!