Ipad Air (2022) tud külső merevlemezt formázni, róla törölni? Ha nem, akkor mivel?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha csatlakoztatom a külső merevlemezem usb c adapterrel, miért nem tudok a merevlemezről törölni elemeket? Hogy tudnék? Milyen megoldás van erre? A laptopom akarom leváltani ipaddal.2022. dec. 30. 18:59
1/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=7zSEvmikZc4
Kell egy OTG adapter.
Illetve a merevlemeznek kell külső tápellátás.
A külső tárolót ExFAT-ra formázd, így olvasható/írható lesz windows-al is - ha épp arra lenne szükség.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
Windowssal használtam idáig a külső merevlemezt, van rajta sok adat, így formázni már nem tudom, gondolom, nem is csináltam még ilyet. Az Ipad Airomhoz vettem OTG kábelt ma, de ezzel sem tudok adatot írni a külső merevlemezre. Ilyenkor mi a teendő? Adatot tudok átvinni a padra róla, de visszafele nem működik, azt írja ki nem írható.
2023. jan. 2. 16:56
3/3 anonim válasza:
Pont az a baj hogy az iPad nem tudja írni a windows-al NTFS-re frmázott merevlemezt. Mac-sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!