Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudna ajánlani valaki laptopot?

Tudna ajánlani valaki laptopot?

Figyelt kérdés

Nem igazazán használnám játékra.

Youtubeozásra, film nézésre használnám. Szerintem arról töltenék fel vidókat youtubra és vágásra is használnál.

2022. dec. 30. 02:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak az árukeresőn most 3425-féle laptop van, szerinted ki fog ezek közül 1-et kiválasztani, főleg ennyi alapján?
2022. dec. 30. 07:32
 2/7 anonim válasza:
Egy fontos részlet is kimaradt, még pedig az árkategória. Használt vagy új?
2022. dec. 30. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem 3 kritériumom van mindig. SSD legalább 512GB, akku bírja legalább 5 óráig és legyen előtelepítve op.rendszer. Videó vágásnál jó grafikus hardware kell, zabálja a memóriát és nagy tárhely jó, ha van. Anno a duo procis laptopomon vágtam videókat, lassabb volt, mint egy erre tervezett gépen, de simán megoldható volt, tehát az is kérdés milyen videók, HD vagy full HD, stb.
2022. dec. 30. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Van egy Surface Go-m 64GB tárhellyel, még van rajta egy csomó szabad hely. Nem tudom, mennyire szempont ez videovágásnál, ha az nem túl hosszú. Egyébként egész jó memóriakártyák is vannak.
2022. dec. 30. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát pl az, hogy a nyersanyagok ha full hd-sek, akkor sokat foglalnak,plusz menteni a projektet mindig, az is sok helyet ugényel, igaz én nem ilyen youtube cuccokat vágdosok.
2022. dec. 30. 12:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Én újat szeretnék. És igen fontos kenne a sok tárhely és szerintem fél órásnál hosszabb videót nem vágni de ez nem biztos. Bovsi ha nem válaszoltam mindenre ha van még kérdés kérdezetek. És persze köszönöm az eddigi válaszokat.
2022. dec. 30. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én olyat vennék, amiben van kb. 256GB SSD és mellette HDD is legalább 500GB.
2022. dec. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!