Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik kicsit...

Csak nekem tűnik kicsit spirituálisnak, hogy egy darab antennával láthatatlan jeleket lehet befogni, vagy vezetéken átvezetni?

Figyelt kérdés
Pl fülhallgató, rádió..
2022. dec. 29. 13:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Érdekel sok dolog és tanulok, bár az elején nyilván segítettek a szülők, de utólag mégis én fizettem ki az ő maradék frank alapú hitelüket nem ők az enyém, mellesleg van 3 szakmám is e mellett. Nem szedek semmit, csak azt csinálom ami érdekel és nem azért tanulok hogy majd sok pénzem legyen és hétvégi bulikba folytom magam mert szar az életem.

(Bár tudom itt gyk-n mindjárt megkapom kamu az egész, majd beszélek normális emberekkel az ilyen jellegű kérdéseimről.)

2022. dec. 30. 00:38
 22/22 Szirty ***** válasza:

"...mellesleg van 3 szakmám is e mellett. Nem szedek semmit, csak azt csinálom ami érdekel"

De akkor miért irkálsz ide hülyeségeket?

2022. dec. 30. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!