Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik kicsit...

Csak nekem tűnik kicsit spirituálisnak, hogy egy darab antennával láthatatlan jeleket lehet befogni, vagy vezetéken átvezetni?

Figyelt kérdés
Pl fülhallgató, rádió..
2022. dec. 29. 13:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, spirituálisnak azt nevezik manapság (tévesen), hogy nem lehet mindent logikával megmagyarázni, ezért amit nem értenek az azért van aminek érzik.

Káosz kapitány ismét lecsapott.

Innen üzenem:

De igen, a logika áll mindenek felett!

És amit nem értünk, az azért van mert még hülyék vagyunk, hogy értsük!

2022. dec. 29. 15:42
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

"Vagy te a francokat villamosmérnök. Ha az lennél, akkor meg se foganna benned ez a kérdés."

Sajnos meg kell cáfoljalak, ismerek személyesen olyan segg tudású villamosmérnököt, hogy el sem hinnéd.

2022. dec. 29. 16:15
 13/22 A kérdező kommentje:

Amúgy tipik gyk.. ki van forgatva minden, az alap kérdésre megkapom hogy hülye vagy stb. ettől függetlenül hogy tudjuk hogy így működik még így működik, ha nem tudnánk is így működne; ti a spirituális szó és a nem tudjuk még hogy működiket egy kalap alá veszitek..

Tehát az ember egy spirituális lény, de akkor egy orvosnok már csak egy biomassza ha így nézzük.

2022. dec. 29. 17:07
 14/22 Szirty ***** válasza:
72%

"...ti a spirituális szó és a nem tudjuk még hogy működiket egy kalap alá veszitek.."

Én úgy látom hogy éppen te veszed ezeket egy kalap alá...

2022. dec. 29. 17:12
 15/22 A kérdező kommentje:
14. Akkor te azt mondod, hogy nem tudjuk hogy működik a fülhalgató és a rádió xd
2022. dec. 29. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

"Amúgy tipik gyk.. ki van forgatva minden,"

Oké, legalább egy dolgot hozz fel ellenpéldaként, ami vezetéken megy vagy antenna kell hozzá és látszik, és neked így nem olyan spirituális hatású.

2022. dec. 29. 17:15
 17/22 Szirty ***** válasza:
72%

"Akkor te azt mondod, hogy nem tudjuk hogy működik a fülhalgató és a rádió xd"

Tudjuk.

Te nem tudod ezek szerint.

Én sose gondoltam hogy spirituális oldalról közelítsem meg ezek működését.

Ellenben te a kérdésedben épp ezt írtad le.

2022. dec. 29. 17:32
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
Attól is függ ki és mikor teszi fel a kérdést. Kellően fejlett technológia varázslatnak tűnhet bárki számára. Egy 150 évvel ezelőtt élő ember a gsm tornyot csak kilátónak használta volna.
2022. dec. 29. 17:34
 19/22 anonim ***** válasza:

spirituális, mert az antennától a rádióig a jeleket a szellem világ dolgozói szállítják.

zombik sincsenek, mert ott dolgoznak mind.

2022. dec. 29. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Megadod a dealered elérhetőségét? Jó anyag lehet, mert teljesen el vagy szállva, viszont olvasni és gépelni még tudsz.

Mérnök --->▼ Bölcsész ---> Filozófia hallgató = diplomát diplomára halmozó, apuci pénzéből, csak dolgozni ne kelljen még egy jó darabig. Majd jönnek még a további büfé-ruhatár szakok is.

Mondjuk jobb is, mert addig sem okozol semmi kárt.

2022. dec. 30. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!