Műhold antennával hogy tudom könnyen belőni a Thor műholdat?
Küldtem egy képet, ahol természetesen vett (keresett) műholdként a Thor van.
Ez csak annyit jelent, hogy a műholdvevő agyában letárolt transzponder frekvenciákat fogja keresésre felkínálni, és nem biztos hogy arra áll a tányér is.
Idők folyamán nekem fel kellett venni oda olyan transzpondereket, amelyek nem voltak benne.
Beállíthatnám a vett holdat az ASTRÁra is (kelet 19,2), akkor azokat a transzpondereket kínálja fel keresésre, amelyek a műholdvevőben hozzártartozóként van letárolva, holott éppen a Thoron áll.
És most figyelj!
Ha én holdként az ASTRÁT választom és nincs a listában (mert nem lesz) 11919 transzponder, akkor felveszem V/2800, akkor már le tudom kerestetni a STORY4-et is, és teljesen mindegy melyik holdat választottam, az számít, merre áll az antenna és van-e rajta olyan transzponder, amelyikről a kívánt csatornát kívánom venni.
Azt gondolom, nem a Thoron állsz.
Itt vannak Thor DirectOne transzponderek adatai és a hozzátartozó csatornák.
Köszönöm a sok segítséget. végül rá álltam a tv paprika jelére és ott néztem a jelszintet. Lejjebb kellett döntenem a tányért és úgy találta a magyar csatornákat is. Mostmár az ügyfélszolgálattal küszködök, hogy miért nem jönnek be a fizetett csatornáim.De az már más tészta!
Köszönöm még 1x!
Ez milyen műholdvevő (saját?) és milyen kártya.
Aktiválva volt?
Működött valaha is?
Nekem Opticum vevőim vannak (meg Dreambox, meg Ferguson, meg Ariva) de emlékezetem szerint mindegyiken softwaret kellett cserélni, hogy olvassa/használja a UPC kártyát.
Korábban egy kis cégnél vettem a göncöket, ott tudom hogy ők már lecserélt, helyből használható szoftverrel adták.
Az Opticumokat nagy áruházban vettem, ott nem tesznek ilyet.
Ezért kérik, hogy ellenőrizd a kártyát és a készüléket külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!