Ha bekapcsolom a upc-t, nyelvet választok aztán kiválasztom hogy Thor és ezután meg nincs jel! Hogy tudom a rendes menüt megnyitni a gyári beállításokat vissza állítani?
Figyelt kérdés
A boxom fajtàja: Philips DSR4101/58
A upc-t szeretnèm beàllìtani svàjcba!
2014. ápr. 18. 11:38
1/8 anonim válasza:
Be van állítva rendesen a tükör?
Mert ha az nem áll úgy ahogy kellene (max eltérés tányérperemen +-2mm), akkor azt látod, amit: NINCS JEL.
Előbb a holdat kell megtalálni!
Utána jöhet a többi.
És melyik csatornán nincs jel?
2/8 anonim válasza:
Ha már működött otthon akkor csak be kell a parabolát állítani és megy minden külön beállítások nélkül.
3/8 A kérdező kommentje:
A thor-on sincs ès az Astra-n sincs jelem!!
Ès a menübe mièrt nem tudok bemenni???
2014. ápr. 18. 19:47
4/8 anonim válasza:
Beállítottad műszerrel vagy csak szemmel?
5/8 A kérdező kommentje:
Csak szemmel!!
2014. ápr. 19. 08:37
7/8 anonim válasza:
Szemmel? Állítottam be már vagy 20-at, de csak szemmel nem vállalkoznék rá.
Kb. teljesen esélytelen..
Bár egyszer telepítettem, első beállítás, gyenge (mozdítható) rögzítés és seggreestem, ott volt a Thor. Azt hittem valami letárolt gönc maradt valahol, de nem, működött..
Erre ne számíts, nézz körül hogyan kell beállítani.
8/8 A kérdező kommentje:
Ès hogy tudok belèpni a menübe?? Pl. A gyàri beàllìttàsokat vissza àllìtani??
2014. ápr. 19. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!