Ha én egy olyan ember történetét nézem meg facen,aki nem ismerősöm..folytatás lent?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerősöm,de van lehetőségem reagálni,és üzenetet küldeni a történettel,akkor O látja,hogy én megnéztem a történetet?
Más profilbol egyébként nem így van.
Ott sem reagálási lehetőség,sem üzenet lehetőség nincs
2022. dec. 24. 07:47
1/2 senior10 válasza:
Én úgy tudom, hogy aki nem az ismerősöd annak te semmiképpen se látod a történetét, tehát ahhoz, hogy te lásd a történetét ahhoz ismerősöknek kell lennetek a fb-n. Max annyit látsz, hogy a profilképe körül van egay kék keret. Ebből tudni lehet, hogy valamit megosztott történetben, de hogy mit azt csak az ismerősei láthatják. egybként a történetet megosztó illető látni fogja, hogy ki nézte meg azt amit megosztott. Legkésőbb a történet lejártakor (ez asszem 24 óra) kap egy összegző értesítést a megtekintőkről és a reakciókról (lájk, szivecske stb.)
2/2 anonim válasza:
Ha nyilvánosra állította be, akkor megtudod nézni a történetét, nem fogja látni, hogy te megnézted, az lesz neki ott hogy “további emberek, akik megnézték a történeted” és egy szám. Nem tudja megnézni, hogy kik azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!