Az Alza oldalán rosszul van beírva a telószámom,szerintetek így is elküldik majd az SMS-t?
Nem úgy rosszul,hogy elírtam egy számot,hanem hogy van a +36 és utána jöhetne a 20/30/70,de a böngészőnek azt az automatikus kitöltős cuccát használtam,és nem vettem észre hogy ott volt a 06. Szóval úgy van hogy +360620 és tovább a többi,ami helyes,csak a 06 nem kéne oda :D Próbáltam megváltoztatni a számot,de ellenőrző kód sms meg egyszerűen nem jön meg,még spam-be se,milyen cég ez..
Szóval vajon maguktól rájönnek,hogy mi a hiba és fognak tudni üzit küldeni,vagy majd jön az e-mail,hogy sajnáljuk de a telefonszám helytelen?
Egyszer az ups-el volt ilyen élményem,hogy elküldik,a szállítási cím helytelen,csak mert nem írtam oda az utca név után hogy "utca"
De kik találják ki maguktól? Az időzített jobok? Nem egy ember pötyögi be a telefonszámot az sms küldő masinába, hanem fogja az alkalmazás a kedves vásárlók telefonszámát x időnként és elküldi nekik a szükséges információt.
Maximum, amikor a szállító hív és látja, hogy béna vagy ő meg jó fej, akkor megpróbál felhívni a szerinte lehetséges számon.
Jólvan nem kell bunkónak lenni,ne itt éld ki magad. Mekkora bűn,hogy automatikus kitöltést használtam és nem vettem észre,hogy ott a 06..wow.
Pont erre gondoltam amit utoljára írtál,emberi logika alapján meglehet próbálni
De ezt nem érted, hogy nincs olyan ember a folyamatban, aki megpróbálja. Nem bűn ez, más is elront dolgokat. Ettől még nem fognak 800 embert fenntartani, hogy kitalálja a vásárló elhibázott adatait.😀
A csomagszállító emberke pedig a legutolsó résztvevő és ő nem küld neked sms-t. Ő vagy hív vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!