Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Alza.hu...

Mit gondoltok az Alza.hu webshopról?

Figyelt kérdés

Mennyire megbízható? Mik a tapasztalataitok?

Ha az releváns,itt a megvásárolni kívánt termék:

[link]

2021. szept. 16. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Alzában még nem csalódtam sosem.

Az más kérdés, hogy 16GB-os telefont nem vennék.

2021. szept. 16. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan jelenleg 64gb-os telefonom van,amiből kemény 9 azaz 9 gb-ot használok🤷🏼‍♀️
2021. szept. 16. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem az ALZA számít itt és most, hanem a garancia érvényesíthetősége.

Ez egy használt (netán visszaküldött) telefon.

Ha Neked jó az ára, vedd meg, de bármikor a visszaküldési határidőn belül indoklás nélkül visszaküldheted.

Ez veled van.

Ha netán használati nyomok vannak rajta, amelyek nem tolerálhatók, akkor kibontás után azonnal megteheted, ha megtartanád, akkor teszteld a visszaküldési határidőig és dönts.

Tárhely, magánvélemény: eddig mindig olyan telefonjaim voltak, amelyekbe SD kártyát nyomhattam, oda raktam mindent, amit lehetett.

Ha végzetesen sérült a telefon (víz, törés), kártya ki, és minden megvolt.

Most a telefon szabad 26GB-ból, még van 22..

2021. szept. 16. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 Tényleg,ez a visszaküldés hogy szokott lenni? Még sosem vettem ekkora értékben semmit webshopból,és nem tudom hogy ez hogy működik... Visszaküldöm,ők meg automatikusan visszautalják a pénzem,vagy előtte konzultálni kell velük? Ez hogy van?
2021. szept. 16. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:
2021. szept. 16. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Visszaküldöm,ők meg automatikusan visszautalják a pénzem,vagy előtte konzultálni kell velük? Ez hogy van?"

Ha nem mondod hogy elállnál a vásárlástól, azt várod hogy kitalálják?

[link]

2021. szept. 16. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

"Konkrétan jelenleg 64gb-os telefonom van,amiből kemény 9 azaz 9 gb-ot használok"

A maradék 7 GB-ot pedig maga a rendszer fogja lefoglalni magának, azaz ha bekapcsolás után minden jelenlegi alkalmazásodat felraksz az új telefonra, gyakorlatilag azonnal kifogja írni a telefon hogy betelt a tárhely.Vagy nem is fogsz tudni minden jelenlegi appot feltelepíteni , mert nem lesz elég hely.

2021. szept. 17. 05:07
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Sosem volt bajom az Alza-val. Kicsit drága, de viszont nekem még mindig mindent visszavettek és az árát rögtön visszaadták, bár az nem volt ekkora összeg.Előre én ilyen esetben jelzem nekik, de ha a weboldalukon regisztáltál, akkor ott is megteheted,baromi egyszerű és gyors.
2021. szept. 17. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Visszaküldés: az ALZA honlapján ott vannak a visszaküldés feltételei valahol.

A szerződéstől történő elállás és a termékek ... - Alza

[link] › a-szerződestől-törtenő-elallas-es-a...

2021. szept. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!