Mit gondoltok az Alza.hu webshopról?
Mennyire megbízható? Mik a tapasztalataitok?
Ha az releváns,itt a megvásárolni kívánt termék:
Alzában még nem csalódtam sosem.
Az más kérdés, hogy 16GB-os telefont nem vennék.
Nem az ALZA számít itt és most, hanem a garancia érvényesíthetősége.
Ez egy használt (netán visszaküldött) telefon.
Ha Neked jó az ára, vedd meg, de bármikor a visszaküldési határidőn belül indoklás nélkül visszaküldheted.
Ez veled van.
Ha netán használati nyomok vannak rajta, amelyek nem tolerálhatók, akkor kibontás után azonnal megteheted, ha megtartanád, akkor teszteld a visszaküldési határidőig és dönts.
Tárhely, magánvélemény: eddig mindig olyan telefonjaim voltak, amelyekbe SD kártyát nyomhattam, oda raktam mindent, amit lehetett.
Ha végzetesen sérült a telefon (víz, törés), kártya ki, és minden megvolt.
Most a telefon szabad 26GB-ból, még van 22..
"Visszaküldöm,ők meg automatikusan visszautalják a pénzem,vagy előtte konzultálni kell velük? Ez hogy van?"
Ha nem mondod hogy elállnál a vásárlástól, azt várod hogy kitalálják?
"Konkrétan jelenleg 64gb-os telefonom van,amiből kemény 9 azaz 9 gb-ot használok"
A maradék 7 GB-ot pedig maga a rendszer fogja lefoglalni magának, azaz ha bekapcsolás után minden jelenlegi alkalmazásodat felraksz az új telefonra, gyakorlatilag azonnal kifogja írni a telefon hogy betelt a tárhely.Vagy nem is fogsz tudni minden jelenlegi appot feltelepíteni , mert nem lesz elég hely.
Visszaküldés: az ALZA honlapján ott vannak a visszaküldés feltételei valahol.
A szerződéstől történő elállás és a termékek ... - Alza
[link] › a-szerződestől-törtenő-elallas-es-a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!