Miért nem játsza le az usb-ről a zenéket a kocsimban a zenelejátszó?
Figyelt kérdés
Eddig jól működött, de letöröltem mindent az usb-ről tettem rá új zenéket és azt írja ki a zenelejátszó az autómban (Honda HR-V), hogy nincs csatlakozva új eszköz amikor rácsatlakoztatom az usb-t.
Próbáltam átkonvertálni az mp3-fájlok bitsűrűségét 128 kb/s-en is és 320 kb/s-is de nem játssza sehogy le.
2022. dec. 14. 11:57
11/15 A kérdező kommentje:
Holnap kipróblom azzal a programmal is ami a videóban szerepel, mert én csak egyszerűen formáztam le FAT32-re.
2022. dec. 14. 23:02
12/15 anonim válasza:
Sok sikert! Nekem is Hondám van, igaz régebbi típus(2008 Civic) szóval ilyen opcióim sajnos nincsenek, én leragadtam a szivargyújtós fm transzmitternél.
13/15 A kérdező kommentje:
Jók a Hondák nagyon, előtte Toyotám volt azt is imádtam. Ilyen jellegű problémám még nem volt, remélem, holnap megoldódik.
2022. dec. 14. 23:13
14/15 anonim válasza:
Remélem én is, amúgy javaslom, hogy nézz utána a bluetoothos kiegészítőknek is (az enyémbe túl drága lenne a normális), és akkor mehetne a zene telóról is, nem kellene pendriveok-kal kínlódnod. Nem ismerem az autód fejegységét, de lehet hogy kényelmesebb lenne azzal megoldani. Az fm transzmittert viszont nem javaslom, mert az sokat ront a hangminőségen.
15/15 NTBS válasza:
Formázás a pendrivenak, utánna ráteszed a zenét és újra próbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!