Miért nem játsza le az usb-ről a zenéket a kocsimban a zenelejátszó?
Figyelt kérdés
Eddig jól működött, de letöröltem mindent az usb-ről tettem rá új zenéket és azt írja ki a zenelejátszó az autómban (Honda HR-V), hogy nincs csatlakozva új eszköz amikor rácsatlakoztatom az usb-t.
Próbáltam átkonvertálni az mp3-fájlok bitsűrűségét 128 kb/s-en is és 320 kb/s-is de nem játssza sehogy le.
2022. dec. 14. 11:57
1/15 Szirty válasza:
Filerendszer változatlan rajta?
2/15 A kérdező kommentje:
Igen. Annyi, hogy a régi zenéket töröltem és újakat raktam rá.
2022. dec. 14. 12:17
3/15 anonim válasza:
Formázd, tedd fel újra a zenéket és úgy próbáld. Nekem megoldotta a gondot.
4/15 A kérdező kommentje:
Fájrendszernél FAT32 vagy NTSF fájrendszert választjak? Illetve a lemez foglalási egység mérete 16 kilobájt legyen vagy 32?
2022. dec. 14. 13:36
5/15 Szirty válasza:
Amit a kocsidban lévő lejátszó ismer (amelyik file rendszerrel kompatibilis).
Ha ezt nem tudod, akkor a FAT esélyesebb.
6/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem a FAT32 írták a hondára aztán még se játsza le :/ De kipróbáltam a FAT-et is ugyan úgy nem játssza le.
2022. dec. 14. 14:55
7/15 anonim válasza:
Én valami műszaki hibára gyanakszom.🤔 Viccet félretéve, másik pendrive-val próbáltad már?
8/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam ugyan úgy nem játsza le. Eddig jó volt. Majd fórumokon utána érdeklődök.
2022. dec. 14. 22:43
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt írja ki, hogy nem talál eszközt mint a videóban:
2022. dec. 14. 22:51
10/15 anonim válasza:
És ki is próbáltad a videóban látott megoldást? (Nem néztem végig, a címe alapján kérdezem ezt). How to fix= hogyan javítsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!