Feszültség alatt lévő vezetéket elvágtam szigeteletlen késsel, lehetek szarul, ha nem rázott akkor?
Figyelt kérdés
Vágás előtt hiába ellenőriztem vágás pillanatában mégis volt fazis, kontaktos volt a kábel.Gumitalpu cipő pipa, mással nem erintkeztem áramütést nem éreztem, csak a csattanással egybekotve lebaszta.a megszakítót.Semmi bajom nem volt akkor de majd később izom gyengeség/izomfájdalmam van jó pár napja már, meg szar a.kozerzetem de az is lehet hogy ez más valami, de csak rákérdezek.(meg annyit , senki ne.bizzon a másikban, kollegaban stb.)2022. dec. 8. 20:34
1/10 anonim válasza:
Engem legalább évi 2x megráz a 220. eddig semmi bajom.
3/10 anonim válasza:
"Jó pár napja" bejött ez a kis hidegfront, ennek a hatását érzed.
5/10 anonim válasza:
Ha nem éreztél áramütést akkor nem is volt.
6/10 Képernyőkép válasza:
Nem egyenáram volt véletlenül? Mert ha igen akkor azonnal irány a kórház. Akkor életveszélyben vagy
7/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, előbb folyt át az áram a késeden, mint rajtad, ezért vágta le a kismegszakítót. Amúgy miért esel neki késsel egy kábelnek??? Oldalcsípő fogó, vagy KT8 mint olyan esetleg?
8/10 anonim válasza:
#6 agy nélkül élve sokkal nagyobb veszélyben van az ember...
9/10 NTBS válasza:
Ha kérdést tudtál kiírni ide, akkor nekem lesz baj.
10/10 anonim válasza:
Ha lekapcsoltad a kismegszakítót, és a vágáskor lement az áramvédő, az normális.
A tudat pedig nagyon érdekes dolog, képes elhitetni magával hogy nagy a baj, még akkor is ha mások nem segítenek benne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!