Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Pi4. Az normális, hogy lecsatl...

Pi4. Az normális, hogy lecsatlakozik az USB HDD?

Figyelt kérdés

A hdd egyszerű laptop 2,5", USB 3.0 tokban, a pi 3.0 USB-be dugva. Korábban routerhez volt csatolva, de az elég gyengusz volt funkciókban és egyebekben, így gondoltam cserélem... ott hibátlanul ment.

A pi tápegysége egy aktív POE megoldás, ami aztán a tűkön keresztül látja el kakaóval a pi-t.

Hogy ott milyen konverziók vannak, arról fogalmam sincs. A tápfeladóról tudok nyilatkozni, ilyen:

[link]

48V

0.32 A

Ebből készül 5V a Pi-re, ami hajtja pl az USB-t is.

Akkor hány ampernél meg wattnál vagyok? Elvesztem a matekban itt.

Meg gondolom a PoE kit eléggé korlátozó lehet, még ha erősebb tápfeladót is rakok mellé?

Szóval táp gondokra gyanakszom. Ugye távoli eszköznek gondolnám, és amúgy egész jól megy, egészen addig, amíg valami komolyabb feladatot nem adok neki. Pl most a letöltött torrenteket olvasnám vissza (ellenőrzés), de egy idő után egyszerűen lecsatol a HDD, és nem látszik a rendszerben. valszeg kihúz-beduggal újra látszódna, de ezt távolról szoftveresen nem tudom megtenni. Újraindítás után látszik.

Amúgy megy már pár hete, letöltés lassú (arm...), de elégséges. Médiaszerver kiváló, képszinkronizálás is szuper. De így pl félek, hogy egy nagyobb videó szinkronizálásánál is behal, aztán lehet újraindítgatni. ezt el akarom kerülni.

2022. nov. 28. 20:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!